Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

O nama

 • Općenito

  Tvrtka Kilt Max prodaje potrošačku elektroniku i  program posuđa, kuhinjskih setova pomagala za kućanstvo i kućanski pribor.Zastupamo najpoznatije svjetske brandove i proizvođače u ovom segmentu, a ponudu stalno pažljivo proširujemo kvalitetnim proizvodima.Sjedište tvrtke je Zagrebu Velikopoljska 9D, a skladište nam se nalazi na adresi Cage 57 B , 35430 Okučani.

  Uz samu prodaju, vršimo i uslugu dostave naših proizvoda. Zadovoljan kupac je naš cilj, a svoju uslugu stalno poboljšavamo i prilagođavamo u svrhu što jednostavnije, brže i kvalitetnije usluge. Naša referenca su tisuće zadovoljnih kupaca koji nam se opet vraćaju.

  Zašto kupiti u Kilt Maxu?

  Naša ideja je da odnos sa strankom mora biti dugoročan. Stoga svakom kupcu pristupamo individualno, te uvijek pokušavamo udovoljiti specifičnim zahtjevima ili posebnim željama. Želimo da Vam kontakt s nama bude ugodan, bez obzira da li se samo raspitujete, tražite savjet ili kupujete.

  Kao tvrtka s relativno malom administracijom, fleksibilni smo i spremni smo brzo reagirati na sve upite i narudžbe, što dovodi do toga da proizvod koji naručite do 12h popodne, već sutra može biti na Vašim vratima.

  Uglavnom nudimo proizvode u koje vjerujemo, uređaje koji su dobre ili vrhunske kvalitete, te se brinemo da isti imaju dobru servisnu podršku.

  Također, i nakon kupnje Vam stojimo na raspolaganju za tehničku podršku i instalaciju proizvoda ili samo savjeta u vezi upotrebe. Naša ponuda, usluga i podrška radi u cilju da i dugo nakon kupnje budete zadovoljni, da nas preporučite i ponovo kupite.

  Vaše zadovoljstvo je naš uspjeh!

  Ukoliko bilo kakvih pitanja, molimo nazovite nas na tel. +385 91 620 6533 ili pošaljite upit mailom na prodaja@kiltmax.hr

  Želimo Vam ugodno korištenje Kilt Max webshopa !

  Sjedište webshopa :

  Kilt Max d.o.o.
  Velikopoljska 9D 
  10 010 Zagreb 
  tel: +385 91 620 6533
  mail: prodaja@kiltmax.hr

  Sjedište skladišta tvrtke i detaljni podaci:
  Kilt Max d.o.o.
  Cage 57 B
  35430 Okučani Hrvatska  (Croatia)

  OIB: 70883138180 MBS: 5178436
  IBAN: HR 4523600001102826801
  Temeljni kapital: 20.000,00 kn
  Uprava društva: Ivana Blaško
 •  

VSC Pro+ Internet Trgovina   Izrada Online Shopa