Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

Ovdje upišite teks

Dostava • Dostava unutar Hrvatske
 •  


 • Dostava malih kućanskih aparata i posuđa, te kućanske opreme težine do 20 kg je besplatna za vrijednost iznad 1.000 kn za područje Hrvatske, a ispod te vrijednosti cijena dostave je 35 kn, PDV uključen u cijenu dostave.

  Dostava paketa težine do 20 kg za otoke se naplaćuje:

  200,00 kn za otoke Korčula , Mali Lošinj , Rab , Brač , Hvar

  150,00 kn za otoke Pag i Krk

  Za ostale otoke cijena velikih paketa je na upit.

  Ukoliko plaćate gotovinom, možete platiti dostavljaču i to uvećava Vašu narudžbu za 19,00 kn , PDV uključen u cijenu.

  Robu šaljemo kurirskom službom do Vaših vratiju*, a najčešće se dostavlja  službom i to u vremenu od 8 do 16 sati. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme kada će dostava biti izvršena, jer ono ovisi o rasporedu kurirske službe, no ukoliko imate posebne želje u vezi dostave svakako ćemo Vam pokušati izaći u susret.

  *dostava do vratiju podrazumijeva dostavu do vratiju objekta, odnosno do prve prepreke za ručnog paletara. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.

  Dostava van granica Hrvatske

  Dostava u zemlje van Hrvatske se naplaćuje bez obzira na iznos kupnje, a vršimo je u sve zemlje koje pokriva Hrvatska pošta (preko koje vršimo dostavu). Cijene dostave za Srbiju, BiH, Crnu goru i Srbiju su:

  - paket do 26-30 kg težine 550 kn
  - paket do 21-25 kg težine 450 kn
  - paket do 16-20 kg težine 350 kn
  - paket do 11-15 kg težine 300 kn
  - paket do 6-10 kg težine 250 kn
  - paket do 3-5 kg težine 200 kn
  - paket do 2 kg težine 120 kn

  Za izračun cijene dostave u druge zemlje kliknite na online kalkulator Hrvatske pošte. 

  Napomena: po primitku pošiljke možete biti terećeni za carinu i papirologiju ovisno o vrijednosti i zakonima države u kojoj primate paket. Te troškove ne pokrivamo i za njih ne možemo odgovarati, pa Vas molimo da se prethodno o tome raspitate u nadležnim službama kako ne bi bilo nesporazuma pri prijemu pošiljke
 •  
 • Nove Napomene za dostavu u vrijeme pandemije Covida 19 virusom :

 • Rokovi za dostavu za sve nove internet kupovine od 19.3.2020. su: Tvrka Kilt Max d.o.o. će u što je mogućem kračem roku isporučiti robu kurirskoj službi. Kurirska služba dostavit će proizvode u najkraćem mogućem vremenu s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa. Rok za dostavu za vrijeme epidemije korona virusom ne postoji, te također ne vrijedi nikakv rok ako je dostavna služba spriječena dostaviti proizvod zbog situacije s korona virusom, također ne vrijedi ako dođe do poremećaja u radu kurirske službe zbog naglog povećanja broja internet kupnji. Dostava je radnim danom. Radni dani su ponedjeljka do petka izuzevši praznike i neradne dane.Kilt Max d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem dostave naručenog proizvoda.Kilt max d.o.o. ne može utjecati niti predvidjeti točno vrijeme koje će biti potrebno kuririskoj službi da dostavi proizvod s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa.

   

  Dostavna služba će dostaviti isporuku do ulaza u obiteljsku kuću odnosno zgradu, osim ako ista nema lift. Nošenje aparata po stepenicama nije uključeno u uslugu dostave i nije moguće u niti kojem slučaju.

   

  Tvrtka Kilt Max d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.


VSC Pro+ Web Trgovina   Otvaranje Web Shopa